#10 Hoe ik mijn plannen volledig omgooide

Gepubliceerd op 1 maart 2023 om 09:03

Begin februari kocht ik het Succesvol Starten traject van businesscoach Ellen Bressers. Vol goede moed ging ik aan de slag met mijn ideeën. In eerste instantie was het mijn plan om mensen te helpen bij het reduceren van prikkels in hun leefomgeving om er zo voor te zorgen dat ze meer rust in hun huis en hun hoofd zouden ervaren. Ik heb namelijk aan mezelf gemerkt dat ik echt geïrriteerd raak door teveel spullen om me heen en dacht dat ik anderen ook wel zou kunnen helpen met organizen.

Één van de eerste opdrachten uit het traject was om een doelgroepenonderzoek te doen, dus dat deed ik. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat niemand interesse had ik mijn concept. In elk geval niet onder de ondervraagde personen. Ik moet óók eerlijk bekennen dat ik zelf nog niet 100% achter mijn eigen idee stond. Dus de uitslag van het onderzoek was wel een eye-opener en een teken dat ik hier niet mee door moest gaan.

Maar wat dan wel? 

 

Ik heb de laatste jaren veel geleerd over mezelf als HSP, over hoe ik voor mezelf kan kiezen en kan zorgen en over hoe ik minder streng voor mezelf kan zijn. Vanuit verschillende coachsessies en therapieën heb ik hierover kennis opgedaan en ervaren hoe het is om hiermee aan de slag te gaan.

Een nieuw plan is geboren!

 

Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat ik écht minder vaak pieker en dat ik dingen veel beter kan loslaten. Dat ik veel minder bezig ben met de verwachtingen van anderen en daardoor mezelf vaker op één kan zetten.

Dat gun ik jou ook!

 

Daarom ben ik op dit moment bezig om een programma te ontwikkelen waarin ik jou help om jezelf te leren kennen en te leren zorgen voor jezelf.

Want JIJ bent de allerbelangrijkste persoon in jouw leven!