#14 Op de foto met Nathan Rutjes

Gepubliceerd op 5 april 2023 om 08:00

Zoals jullie misschien weten, sport ik, met mijn personal trainer, in het stadion van Sparta. Winston is namelijk ook in dienst van Sparta en traint hier ook zijn eigen klanten. Zo komt het dus wel eens voor dat je ineens naast Koki Saito op de fiets zit of dat de lift open gaat en Maurice Steijn of Jonathan de Guzman voor je neus staat. Ik vind het altijd wel grappig als ik dan ineens oog in oog sta met voetballers die ik normaal alleen op tv zie. Zo kwam ik ook een keer binnen toen Tom Beugelsdijk aan het trainen was, stond ik in de lift met Mika Pinto en waren Winston en ik een beetje aan het grappen met Nick Olij. 

Deze keer kwam ik de sportzaal binnen en zag daar niemand minder dan Nathan Rutjes. Enigszins verbaasd dat ik hem hier zag, aangezien hij zelf niet meer in de eredivisie speelt en ik hem eigenlijk alleen kende van ADO den Haag en Wie is de mol. Tijdens mijn training zei ik tegen Winston dat ik Nathan Rutjes hier niet verwacht had en toen vertelde hij dat Nathan jeugdtrainer is bij Sparta en zelf dus wel eens traint in de gym van het stadion. 

Op een zeker moment kwam Nathan naar een toestel vlakbij waar ik mijn oefeningen aan het doen was. Moet je net Winston hebben... Die knoopt meteen het gesprek aan en zegt tegen Nathan dat ik zijn grootste fan ben en met hem op de foto wil. Op dat moment denk ik: "Tuurlijk Winnie, en bedankt weer." Maar stiekem vind ik het natuurlijk wel leuk. Zeker omdat ik dat zelf echt nooit zou vragen. Die man is ook maar gewoon zijn training aan het doen.

Nathan moest er wel om lachen en kwam meteen om op de foto te gaan. Zie hier het eindresultaat!