Happy Self Programma

Herkenbaar?

 • Je voelt je verplicht om op alle uitnodigingen en voorstellen van anderen "ja" te zeggen waardoor je aan het eind van de dag uitgeput op de bank ligt en geen energie over hebt om zelfs maar een glas drinken voor jezelf te halen.
 • Je hebt veel afspraken gepland op een dag en rent van hot naar her waardoor je je steeds vaker overprikkeld voelt en niet helemaal kunt genieten van de afspraken die je hebt gemaakt.
 • Je hebt het zo druk dat pauze nemen niet in jouw woordenboek voor komt.
 • Je valt 's avonds maar niet in slaap omdat je die afspraak met je moeder nog eens aan het herbeleven bent en omdat je de afspraak, die je morgen met je baas hebt aan het voorbereiden bent waardoor je het gevoel hebt dat je 's ochtends al moe, en met een achterstand, aan de dag begint.
 • Je doet aan multitasking waardoor jouw brein constant uitgeput raakt van het steeds moeten schakelen tussen verschillende taken.
 • Je zegt onaardige dingen tegen jezelf waardoor je je slecht voelt en je jezelf constant onhaalbare doelen oplegt om het cirkeltje in stand te houden.

Wil je?

 • Vaker "nee" zeggen tegen afspraken, waar je tegenop ziet of geen energie voor hebt, zonder dat je het gevoel hebt dat je anderen hiermee tekort doet zodat je je energieker voelt en meer kunt genieten van de afspraken waar je wel zin in hebt.
 • Meer rustmomenten plannen zodat je aan het eind van de dag nog wat energie over hebt en wel die gezellige partner, zoon of moeder kunt zijn.
 • 's Avonds, wanneer je naar bed gaat, sneller in slaap vallen zonder dat je nog uren piekerend wakker ligt zodat je de ochtend erna uitgerust bent en het gevoel hebt dat je de dag aan kunt
 • Sparren over jouw groeiproces en het gevoel hebben dat je er niet alleen voor staat?
 • Niet meer in je eentje zoeken naar oplossingen, maar deze aangereikt krijgen.

Is het Happy Self Programma iets voor jou?

In dit online programma gaan we aan de slag met zelfkennis, zelfzorg en mindset.
Zodat jij na dit traject:

 • Jezelf veel beter kent
 • Weet hoe je rustmomenten in je dag kunt inplannen
 • Sneller in slaap kunt vallen en niet meer piekerend in bed ligt
 • In staat bent om "nee" te zeggen tegen anderen
 • 's Ochtends uitgerust wakker wordt
 • Niet meer zoveel nadenkt over wat je hebt gezegd of gaat zeggen in gesprekken

Inhoud van het programma

Het programma bestaat uit drie modules. Deze modules samen vormen het hele Happy Self programma. Elke module heeft eigen oefeningen. Deze oefeningen vind je terug in de werkboeken die ik daarbij heb gemaakt. Wanneer je mijn programma koopt, krijg je via Google Drive toegang tot de benodigde documenten en informatie. Ook heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen via DM of e-mail. 

Module 1:

Zelfkennis

In deze module ga je aan de slag om

jezelf nog beter te leren kennen.

Module 2:

Zelfzorg

In deze module leer je hoe je nog

beter voor jezelf kunt zorgen.

Module 3:

Mindset

In deze module gaan we

aan de slag met je mindset.

Bonusmodule:

Alles over HSP

In deze module leer je meer

over hoogsensitiviteit

Veelgestelde vragen

Wanneer start en eindigt het Happy Self Programma?

Het Happy Self Programma heeft geen start- en einddatum. Je kunt instappen wanneer je wilt en op je eigen tempo de modules doorlopen.

Wat kost het Happy Self Programma?

Je betaalt €249,- (excl. BTW) en krijgt daarbij gratis de bonusmodule: alles over HSP (t.w.v. €27,-)

Hoelang houd ik toegang tot het programma?

Je houdt onbeperkt toegang tot het programma. Inclusief toekomstige aanvullingen

Kan ik vragen stellen tijdens het programma?

Jazeker! Je mag me zoveel vragen als je wilt, tijdens het traject.
Dit kan via DM of via e-mail.

Is dit programma alleen voor HSP's?

Nee, zeker niet. Iedereen heeft er baat bij om zichzelf te leren kennen , beter voor zichzelf te zorgen en om belemmerende overtuigingen aan te pakken. 

Heb je andere vragen?

Hey, ik ben Amanda Bechtum!

De maker van het Happy Self Programma. Ik weet als geen ander hoe het is om te ontdekken dat je HSP bent.

Het is juni 2020 wanneer ik thuis kom te zitten met een burn-out, die ik zelf overigens totaal niet zag aankomen. Ik dacht mezelf behoorlijk goed te kennen, werd tijdens mijn opleidingen ook vaak geprezen om mijn reflectieskills, maar niets bleek minder waar. In één van de sessies met mijn psycholoog vroeg ze of ik wel eens gehoord had van hoogsensitiviteit en of ik me wel eens overprikkeld voelde. Ik had geen idee waar ze het over had.

In een andere sessie vroeg ze of ik wel eens last had van licht en geluid. Opnieuw geen herkenning. Totdat ik, niet lang daarna, in de regen, op een schemerige ochtend, naar de sportschool reed en ik mijn ogen moest dichtknijpen toen de auto voor me remde. Toen viel het kwartje. "Dit bedoelde ze dus". De interesse was gewekt, ik kocht een boek over hoogsensitiviteit en zocht allerlei informatie op internet. Na het lezen van dat boek en het doen van een online test, wist ik het zeker. Er vielen heel veel puzzelstukjes op hun plek. Dit was waarom ik me altijd anders heb gevoeld dan anderen, dit is waarom ik het altijd uitschreeuwde wanneer mijn moeder vroeger mijn haren borstelde, dit is waarom ik geen dranken met koolzuur wil drinken enz.

Maar toen kwamen de vraagtekens pas. Het is leuk dat ik dat nu weet, maar wat nu? Hoe ga ik hiermee om? Wat betekent dit voor mij? Hoe doe ik dat dan, ontprikkelen? Hoe zorg ik dat ik niet over mijn grenzen ga? Hoe stop ik het gepieker? Hoe en wanneer zorg ik voor rustmomenten? Noem maar op.

De afgelopen jaren heb ik niet alleen veel over mezelf geleerd maar ook over hoe ik beter voor mezelf kan zorgen, dat ik lief voor mezelf mag zijn en dat ik mijn eigen keuzes mag maken en geen dingen hoef te doen waarvan ik dénk dat anderen die van mij verwachten. Want NEWSFLASH: die verwachtingen worden niet door anderen gesteld, maar door de stemmetjes in je eigen hoofd.

Het proces naar meer rust en jezelf op één zetten is iets wat ik jou ook enorm gun. Want ik kan met recht zeggen dat ik me zóveel beter voel. Zo is het Happy Self Programma ontstaan. In dit programma bundel ik kennis en praktische oefeningen die ik zelf de afgelopen jaren nodig heb gehad om te komen waar ik nu sta. Je gaat aan de slag om jezelf beter te leren kennen, leert hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en hoe je de stemmetjes in je hoofd kunt horen, maar er voor kiest om er niet naar te luisteren.

Het is mijn missie geworden om anderen te helpen naar meer rust en acceptatie voor zichzelf als HSP. Om zichzelf op nummer één te zetten in plaats van om altijd eerst aan anderen te denken. Om je leven te leven op JOUW manier.

© Amanda Bechtum | KVK 88644979